Ветерани АТО пропонують сушені гриби до різдвяного столу (Фото)

15.12.2019 17:38   Джерело: #ШоТам
Опубліковано : Патрік Скеля

популярне


Ветерани російсько-української війни, франківець Василь Абрамів та Юрій Соломченко організували на в Карпатах на Верховинщині табір відпочинку і реабілітації «Грибна рота України».

Про це у вівторок, 26 листопада, повідомили у преслужбі міністерства у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України, пише - «#ШоТам».

Зазначається, що фізичне і психологічне лікування вкрай потрібне багатьом ветеранам, а збирання грибів допомагає реабілітуватися.

Хобі стало власною справою

Після тестового року «Грибна рота» взялася трансформувати хобі на бізнес-модель з допомогою знаного фаната грибів Юрія Соломченка.

Командир грибної роти Василь Абрамів із позивним «Смерека» розповідає, що це хобі вони змогли організувати як власну справу.

І пропонують всім охочим сущені гриби до святкового столу.

Де замовити

Сушені білі гриби можна замовляти у Василя Абраміва – в коментарях чи в приватних повідомленнях.

«Кожне ваше замовлення – це внесок у проведення акції «Миколай Грибної роти», що має на меті підтримку членів сімей учасників АТО-ООС. Ми хочемо, щоб у Різдвяні свята родини наших захисників змогли посмакувати справжньою карпатською насолодою та відчути нашу турботу», – пояснив сенс акції командир Грибної роти України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: #ШоТам