У Косові відкрили міст, який зруйнувала повінь 2008 року

07.12.2019 17:21   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля
У четвер, 5 грудня на км 77 +397 автодороги державного значення Р-24 Татарів - Кам'янець-Подільський у місті Косів через річку Рибниця відкрили міст.

Цей міст з’єднав місто Косів та сусіднє село Смодна. Старий кам’яний арочний міст через річку Рибниця був зруйнований повінню 2008 року. Будівництво нового розпочали ще тоді ж, але згодом призупинили через відсутність фінансування. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області, пише - Бліц-Інфо.

Проблеми зі зруйнованим мостом у Косові не раз порушувала Служба автодоріг області, адже був перерваний автомобільних рух. А також - громадськість. Народні депутати від Прикарпаття домоглися розгляду цього питання у Верховній Раді. Торік Уряд розпорядився виділити необхідні кошти. У 2018 році роботи з будівництва мосту відновлено.

Довжина мосту – 9 м. Передбачено трипрогонову будову, металеві балки, між ними монолітна залізобетонна плита з асфальтовим покриттям, бар’єрне огородження, 2 тротуари по 2,25 м. У 2019 році будівництво мостового переходу продовжено.




Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо