Жінка, яка облила головного лікаря Косівської ЦРЛ зеленкою, заплатить штраф

03.12.2019 09:34   Джерело: Версії
Опубліковано : Патрік Скеля

Косівський районний суд визнав винною у хуліганстві жінку, яка 23 жовтня 2017 року вилила на голову головного лікаря ЦРЛ баночку зеленки. 23 жовтня 2017 року в кабінет головного лікаря Косівської ЦРЛ прийшли представники «Правого сектору». Лікар після кількох хвилин спілкування залишив їх у кабінеті та пішов до вбиральні. За ним пішла обвинувачена і вилила йому на голову банку зеленки. Медики діагностували у потерпілого хімічний опік повік, кон’юнктиви повік та очних яблук, увеїт обох очей.

Травми віднесені до середнього ступеня тяжкості, які спричинили тривалий розлад здоров’я, пишуть - Версії з посиланням на КУРС.

Обвинувачена у суді вину не визнала і запевняла, що того дня була в Івано-Франківську. Про події у Косівській ЦРЛ дізналася з фейсбуку.

Також жінка заявила про тиск з боку правоохоронців під час допиту. Просила суд виправдати її.

Потерпілий лікар пояснив на суді, що після наради у Косівській РДА секретарка йому повідомила, що на прийом у його кабінет прийшло багато людей у військовій формі. Він сказав, щоб заходили. З відвідувачів знав лише одного чоловіка.

Відвідувачі сказали, що не задоволені його роботою, і вимагали написати заяву про звільнення. Він відмовився і сказав, що напише заяву, якщо попросить колектив. Потім вийшов у туалет, коли зайшов, побачив, що хтось схопився за дверну ручку. Відкривши двері, побачив молоду жінку, яка одразу ж вилила на нього зеленку. Лікар запевнив, що у нападниці чітко впізнає обвинувачену.

Суд визнав жінку винною у хуліганстві та призначив 2550 гривень штрафу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Версії