Халаменда повернув собі франківський ринок

14.11.2019 11:49   Джерело: Курс
Опубліковано : Новини Станіславівщини

Ігор Халаменда, відомий за прізвиськом Бура, знову став кінцевим бенефіціарним власником ТОВ «Торговий сервіс», яке орендує центральний продуктовий ринок в Івано-Франківську.

Відповідна інформація з’явилася сьогодні у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, пише - Курс.

Представниця ТОВ «Торговий сервіс» Світлана Іванова цю інформацію КУРСу підтвердила. За її словами, Міністерство юстиції скасувало записи в Єдиному державному реєстрі, за якими директором фірми нещодавно став Олександр Туяхов, а власницею Тамара Казанцева.

Халаменда повернув собі франківський ринок 1

Мін’юст також анулював доступ до реєстру реєстратора Шилової, яка переоформила фірму на Казанцеву.

Також змінилася юридична адреса ТОВ «Торговий сервіс» – з Дніпра фірму знову перереєстрували в Івано-Франківську.

Халаменда повернув собі франківський ринок 3
Кому належать ринки Івано-Франківська

Як писав КУРС, 25 жовтня 2019 року «Торговий сервіс» заявив про спробу рейдерського захоплення. Засновником з 24 жовтня замість Ігоря Халаменди стала Тамара Вікторівна Казанцева, а фірму перереєстрували у Дніпрі. Новим керівником ТОВ «Торговий сервіс» став Туяхов Олександр Леонідович.

За даними реєстрів, Туяхов та Казанцева зареєстровані в Андріївці Волноваського району Донецької області.

Ігор Халаменда в ефірі «112 Україна» заявив, що відбулося силове захоплення фірми.

«Нові власники» ринку, втім, стверджували, що придбали компанію «Торговий сервіс» в Ігоря Халаменди, і не розуміють претензій попереднього власника. 

Правоохоронці у справі про захоплення ТОВ «Торговий сервіс» відкрили кримінальне провадження за трьома статтями: самоправство, підроблення документів та шахрайство.

Івано-Франківський міський суд 28 жовтня арештував майно ТОВ «Торговий Сервіс», аби «нові власники» не могли його перепродати, поки йде розслідування.

30 жовтня суд дозволив правоохоронцям вилучити документи, на підставі яких змінили власників франківського ринку.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Курс