Патрульні у Франківську спіймали п'яного водія без прав і з наркотиками в кишені (Фото)

07.11.2019 13:25   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

Під час спілкування з водієм патрульні помітили, що ймовірно, чоловік керував авто в стані наркотичного сп’яніння, оскільки були присутні явні ознаки: порушення мови, зіниці очей не реагували на світло, порушення координації рухів. Від проходження огляду на стан сп’яніння водій відмовився в присутності двох свідків, пише - Бліц-Інфо.

Окрім того, в ході поверхневої перевірки у водія виявили паперовий згорток з порошкоподібною речовиною, ймовірно, наркотичною.

Патрульні склали на чоловіка протокол за ч.1 ст.130 КУпАП (Керування в стані сп’яніння) та винесли постанову за ч.4 ст.126 КУпАП (Керування особою, яка позбавлена права керування транспортними засобами), оскільки було встановлено що водій позбавлений права керування на 3 роки.

Оскільки водій мав при собі заборонені речовини на місце події викликали слідчо-оперативну групу для подальшого з’ясування обставин.

Патрульна поліція наголошує – алкоголь чи наркотики та кермо є несумісними! Керуйте відповідально!


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо