На Прикарпатті судитимуть чотирьох підозрюваних у викраденні чоловіка, ще трьох шукають

29.10.2019 12:33   Джерело: Курс
Опубліковано : Патрік Скеля

Поліцейські Прикарпаття завершили досудове розслідування справи щодо незаконного позбавлення волі та вимагання.

Читайте також

На Прикарпатті поліція затримала двох підозрюваних у вчиненні злочинів
Знайшовся 50-річний франківець, котрий не доїхав з роботи додому
Поліція знайшла сина лівійського дипломата, якого викрали в Києві

У квітні цього року невідомі особи викрали мешканця Калуського району. За декілька годин потерпілий повернувся додому з тілесними ушкодженнями, пише - Курс.

Згодом поліцейські затримали одного з підозрюваних та ще чотирьох оголосили у розшук. Тоді поліція повідомляла про п’ятьох причетних до викрадення та побиття чоловіка.

Як інформує сектор комунікації поліції Івано-Франківщини, у ході досудового розслідування встановлено, що зловмисників було семеро. Вони незаконно позбавили волі мешканця Калуського району та вимагали заплатити їм 250 000 грн або віддати автомобіль Lexus RX 300.

Відділ розслідування особливо важливих злочинів слідчого управління Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області завершив досудове розслідування за обвинуваченням чотирьох жителів Калуша та Калуського району у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ч. 2 ст. 189 (Вимагання) Кримінального кодексу України. Прокуратура передала справу до суду.

Ще трьох підозрюваних у вчиненні цього злочину оголошено у розшук.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Курс