На Прикарпатті шахраї пограбували 54-річну жінку за допомогою банківської карти

На Прикарпатті шахраї «блокують» банківські карти.

06.10.2019 10:51   Джерело: ZNAJ.UA
Опубліковано : Патрік Скеля

На Прикарпатті за останній місяць почастішало звернень до правоохоронців щодо шахрайств.

Читайте також

В Івано-Франківську телефонний шахрай в пенсіонерки виманив 40 тисяч російських рублів
На Прикарпатті поліція затримала двох підозрюваних у вчиненні злочинів
Кримінальне Прикарпаття: Краяни щодня стають жертвами шахраїв (Відео)

До поліції звернулась 54-річна мешканка Івано-Франківська, жінка повідомила, що їй на телефон прийшло повідомлення про, те що її банківська карточка заблокована і для того, щоб карту розблокувати потібно зателефонувати на номер телефону, що вказано нижче в повідомленні. Вдаваний співробітник банку повідомив, що для розблокування карти йому потрібні дані банківської карти, пише - ZNAJ.UA.

Після того, як жінка назвала всю інформацію, з'ясувалося, що її пограбували, з карти зняли 43 тисячі гривень. Повідомляє пресслужба поліції Івано-Франківська.

За останній час це не єдиний випадок мережевих шахрайств, нещодавно до поліції звернувся 18-річний франківець, що хотів купити в інтернеті мотоцикл. Хлопець збіднів на 6 тисяч гривень, коли не переконавшись в надійності купівлі-продажу, просто перечислив кошти на банківську карту «продавцю», а мотоцикла так і не побачив.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZNAJ.UA