Палаючий будинок у Франківську: вогнеборці врятували двох людей та 28 – евакуювали

13.09.2019 19:36   Джерело: Малакава
Опубліковано : Патрік Скеля

13 вересня о 01:33 в місті Івано-Франківськ на вулиці Вовчинецька виникла пожежа в квартирі на четвертому поверсі 9-ти поверхового житлового будинку, повідомляє прес-служба ДСНС в Івано-Франківській області, пише - Малакава.

Читайте також

На Прикарпатті від удару блискавки загорівся будинок
На Коломийщині у вогні загинув 48-річний чоловік

До місця пожежі негайно було направлено рятувальників Частини спеціальної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області та Державної пожежно-рятувальної частини №1 міста Івано-Франківськ.

Прибувши до місця виклику, вогнеборці врятували двох літніх людей з верхніх поверхів та евакуювали на свіже повітря 28 чоловік, з них семеро дітей. О 02:00 пожежу було локалізовано, о 02:03 – ліквідовано.

Вогнем знищено речі домашнього вжитку на балконі та квартирі на площі 10 м.кв. На пожежі працювало дві ланки газодимозахисної служби 40 хв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

До ліквідації пожежі було залучено 20 чоловік особового складу на 5 одиницях техніки від Управління ДСНС в області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Малакава