«Наче маленьке налякане звірятко»: у селі на Франківщині знайшли дитину-мауглі (Фото)

04.09.2019 13:08   Джерело: Версії
Опубліковано : Патрік Скеля

В одному із сіл на Прикарпатті, в хліву поблизу лісу, знайшли маленького хлопчика, який поводить себе як мауглі.

Про це написала у соцмережі Фейсбук Marta Levchenko, передають Версії.

«Сьогодні в старому хліві на окраїні села під лісом в Івано-Франківській області знайшла малького мауглі… малюк не говорить, виє як маленький вовк, не вилазить з своєї схованки і втікає від людей… наче маленьке налякане звірятко, яке живе собі сам по собі, сім‘я дуже бідна. Сусіди сварять нащо народила от вона і ховає тих дітей…От знаєте, я так багато горя і нещасть дітей бачила через той осуд земних суддів… це не просто гординя, я хочу, щоб кожен хто засуджує, усвідомлював , що несе відповідальність за кожну сльозу, зламану долю і страх людини яку осудив… розумів, яку шкоду приносить своїй душі, і задумався, як проходитиме його суд там, на хмарах, справедливий суд…», – йдеться в дописі.

Бідолашну дитину знайшли у селі Луковище (Голодівка) на Рогатинщині.

Також жінка додала, що волонтри допоможуть маленькому Володі та спробують загоїти його страх і повернути до життя та дитинства.

«Такі історії мають приводити нас до роздумів і можливо до переосмислення, можливо варто почути, обійняти, порадити і підтримати, підставити плече там, де ще можна втримати…», – розповідає пані Marta Levchenko.

Світлина від Marta Levchenko.

Світлина від Marta Levchenko.

Світлина від Marta Levchenko.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Версії