Як святкуватимуть День прапора та День Незалежності у Франківську. Перелік заходів

20.08.2019 17:40   Джерело: Галка
Опубліковано : Патрік Скеля

Про це йшлося у вівторок, 20 серпня під час оперативної наради у міського голови.

Читайте також

У селі на Івано-Франківщині чоловіки продовжують танцювати ритуальний танок, якому вже декілька століть (Відео)

Директорка департаменту культури Надія Загурська розповіла, як Івано-Франківськ відзначить День прапора та День Незалежності, пише - Галка.

Тільки під патронатом департаменту заплановано провести 42 заходи.

«23 серпня на Площі Соборності проведуть флешмоб «Символ нації» початок о 8:30.  На Вічевому маайдані буде підняття прапору о 9:00, у Парку Шевченка проведуть еко-акцію, о 17:00 буде атракція «Музичні балкони», о 19:00 буде вистава «Нового театру» просто неба у Палаці Потоцьких. А 24 серпня о 9 годині франківців возитимуть «Музичні тролейбуси». Цього ж дня у сквері Руської Трійці впродовж дня триватиме виставка композицій, також дерева скверу «одягнуть» у яскраві шалики, в 11 годині з міської Ратуші діти запускатимуть повітряні кульки із надписами своїх мрій, о 12 годині біля стоматологічного корпусу ІФНМУ буде виставка мистецьких творів, о 12: 30 «Мистецький вернісаж» там же, о 13:00 традиційна хода у вишиванках, о 14:00 привітання влади, о 16:00 в парку імені Шевченка програма а для людей з обмеженими можливостями, о 17:00 у сквері Руської Трійці буде зона релаксу для людей «Золотого віку», о 17:30 «Острів дитинства» – захід для дітей, о 18:00 на площі І. Франка – концерти, а о 20:00 для франківців співатиме Піанобой», – розповідала Загурська.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Галка