У Франківську спіймали мотоцикліста з 5 проміле алкоголю в крові (Фото)

20.08.2019 15:38   Джерело: Місто ІФ
Опубліковано : Патрік Скеля

У понеділок, 19 серпня, близько 13-ї години, на вулиці Юності інспектори помітили водія, який керував мотоциклом без мотошолома, а також перевозив пасажира. Патрульні зупинили транспортний засіб, пише - Місто ІФ.

Читайте також

У Франківську п’яний водій намагався переконати патрульних, що запах алкоголю спричинив кондиціонер
Святе причастя? Селяни Пійла стали на захист священика, який влаштував п’яну їзду

Під час спілкування із водієм, інспектори помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. У присутності двох свідків керманич пройшов огляд на стан сп’яніння. Результат тесту виявився позитивним – 5.00 проміле алкоголю, що в понад 25 разів перевищує допустиму норму. Про це повідомляють в секторі комунікації поліції області.

Окрім цього, 32-річний правопорушник не мав при собі реєстраційних документів на транспорт. Поліцейські перевірили номер кузова та помітили на ньому ознаки механічного втручання.

Пасажир, який стояв осторонь, під час спілкування з патрульними також помітно нервував. Тому йому провели поверхневу перевірку і виявили поліетиленовий пакет білого кольору, в якому знаходились пластини таблеток невідомого походження, ззовні схожі на наркотичні. Пояснити, що у пакеті, громадянин не зміг.

Патрульними було складено відповідні адміністративні матеріали за ч.1. ст.130 КУпАП (Керування в стані алкогольного сп’яніння) та ч.2ст.126 КУпАП (Керування транспортним засобом без відповідних документів). Для встановлення всіх обставин справи на місце події було викликано СОГ.




Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Місто ІФ