У 13 разів вище норми: франківський патрульний зупинив п’яного водія (Фото)

13.08.2019 19:37   Джерело: Місто ІФ
Опубліковано : Патрік Скеля

Франківський патрульний перебуваючи поза службою  виявив нетверезого водія на вулиці Миколайчука.

Читайте також

П’яний священик, який вчинив ДТП на Прикарпатті, програв апеляцію у суді
У Франківську п’яний водій намагався переконати патрульних, що запах алкоголю спричинив кондиціонер
Святе причастя? Селяни Пійла стали на захист священика, який влаштував п’яну їзду

У четвер, 8 серпня, близько 22-ї години патрульний поліцейський, перебуваючи на вихідному, по вулиці Миколайчука побачив водія, який здійснював незрозумілі маневри автомобілем. Коли інспектор підійшов до нього, то побачив, що водій з ознаками алкогольного спяніння і викликав працівників патрульної поліції, пише - Місто ІФ.

Спілкуючись із водієм, охоронці порядку які прибули, помітили явні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловікові запропонували пройти огляд на стан сп’яніння, котрий зафіксував у нього 2,72 проміле алкоголю, що в понад 13 разів перевищує допустиму норму.

У салоні знаходилась пасажирка також в стані алкогольного сп’яніння, яка поводила себе агресивно та порушувала громадський порядок.

Так, патрульні склали на чоловіка адміністративний матеріал за ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) та відсторонили його від керування.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Місто ІФ