Пожежі на Прикарпатті: горіло два будинки, підвал багатоповерхівки та сарай

08.08.2019 21:27   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля
Вогнеборці за минулу добу ліквідували 6 пожеж на Прикарпатті. Про це інформує управління ДСНС в Івано-Франківській області.

Читайте також

На Прикарпатті від удару блискавки загорівся будинок
На Коломийщині у вогні загинув 48-річний чоловік

1 серпня о 13:00 в Івано-Франківську на вулиці Береговій горіло сміття в контейнері на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється, пише - Бліц-Інфо.

О 17:40 в селі Княждвір Коломийського району виникла пожежа житлового будинку. Вогнем знищено дерев’яну прибудову до житлового будинку, пошкоджено покрівлю будинку. Врятовано Попередня причина виникнення пожежі - коротке замикання електромережі.

О 19:21 в Івано-Франківську на вулиці Крайківського горіло сміття на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 19:58 в селі Джурів Снятинського району виникла пожежа комплексу господарських будівель. Вогнем знищено перекриття та покрівлю будівлі, 2 т грубих кормів, господарський реманент. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 20:22 в Коломиї на вулиці Франка виникла пожежа в кімнаті житлового будинку. Вогнем знищено ліжко, речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем під час куріння власника.

О 22:03 в селі Потічок Снятинського району виникла пожежа післяжнивних залишків. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо