Священик з Франківська претендує на Медичний Оскар

07.08.2019 23:20   Джерело: Курс
Опубліковано : Патрік Скеля

Священик Івано-Франківської архієпархії УГКЦ отець Ярослав Рохман - серед фіналістів головної медичної відзнаки України «Орден Святого Пантелеймона».

Сьогодні на сторінці відзнаки «Орден Святого Пантелеймона. Честь медичної професії» презентували фіналістів у останній з номінацій, пише - Курс.

Отож, у номінації «Взірець служіння суспільству» 2019 року серед чотирьох претендентів на Медичний Оскар – капелан Івано-Франківського клінічного центру паліативної допомоги, священик Івано-Франківської архієпархії УГКЦ отець Ярослав Рохман. 

Отець Ярослав Рохман в даний час є головою Комісії у справах душпастирства охорони здоров’я архієпархії та здійснює духовний супровід франківської спілки дружин воїнів АТО. 

Фінальна церемонія відбудеться 9 серпня. На ній переможцям конкурсу вручать нагороди – Ордени Святого Пантелеймона. Святий уважається покровителем медиків. 



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Курс