Підозрюваного у вбивстві студентки з Болгарії, суд випустив під домашній арешт

02.08.2019 08:30   Джерело: Малкава
Опубліковано : Патрік Скеля

У середу, 24 липня, за рішенням Апеляційного суду Івано-Франківської області підозрюваному у вбивстві студентки з Болгарії Ельдару Астанову змінили запобіжний захід. Із тримання під вартою – на домашній арешт з носінням електронного браслета, пише - Малакава.

Читайте також

Суд у справі вбивства студентки з Болгарії перенесли через відсутність свідків

Нагадаємо, тіло Дішлі Елі Зія було виявлено, 12 червня 2017 року у ставку с. Світоч Рогатинського району, запаковане у валізі. Дівчина зникла 1 червня, до поліції повідомили 5 червня. За підозрою умисного вбивства у порядку ст. 208 КПК затримали студента з Туркменістану, одногрупника потерпілої 1988 року народження. 
За фактом умисного вбивства передбаченого ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України, слідчими було розпочато кримінальне провадження.

14 червня 2017 року Івано-Франківський міський суд обрав для підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. 
Однак, 24 липня 2019 року за рішенням Апеляційного суду Івано-Франківської області підозрюваному у вбивстві студентки з Болгарії Ельдару Астанову змінили запобіжний захід - на домашній арешт з носінням електронного браслета.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Малкава