На Прикарпатті тривають зйомки українського кінотрилера з драматичним сюжетом (Фото)

На Прикарпатті знімають український трилер.

25.07.2019 07:34   Джерело: Бріз
Опубліковано : Патрік Скеля

На Прикарпатті тривають зйомки українського кінотрилера з драматичним і динамічним сюжетом «Паттерн». Днями його продовжили знімати на Буковелі, пише - Бріз.

«Саме тут проходитиме більшість знімальних днів... чи то знімальних ночей.
Це якраз перша стартова «сцена А» фільму - телефонний дзвінок і легкий прочухан «головному злодію»... Про що претензії - то поки що також таємниця. Але - скоро і вона буде розкрита в кінотеатрах України і околиць!” - йдеться у повідомленні на Фейсбуці.



Сюжет фільму створений за сценарієм відомого Франківського письменника-фантаста Володимир Єшкілєва.
Екранізувати стрічку взявся молодий режисер Тарас Бенюк. 

«Бійки, погоні, вбивства, драми і гламур, дорогі автомобілі (розбиватися не будуть), кому дівчата, а кому й хлопці... невидимі впливи таємних режисерів.... Такий він буде український триллер…», - розповіли учасники творчого процесу.

Довідка: Паттерн (англ. Pattern, «зразок, шаблон; форма, модель; схема, діаграма») — схема-образ, що діє як посередник уявлення, або чуттєве поняття, завдяки якому в режимі одночасності сприйняття і мислення виявляються закономірності, як вони існують в природі і суспільстві.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бріз