У Франківську біля озера через п’яну компанію постраждав муніципальний вартовий

16.07.2019 11:33   Джерело: Галицький кореспондент
Опубліковано : Патрік Скеля

Сьогодні, 16 липня, в Івано-Франківську відбулась оперативна нарада у міського голови Руслана Марцінківа.

Читайте також

Діставши відмову у кредиті, прикарпатець розтрощив сокирою банкомат
Прикарпатця, який розпилив в обличчя патрульного сльозогінний газ, взяли під варту

Про забезпечення громадського порядку та стан збереження комунального майна на території міської ради розповів керівник КП «Муніципальна варта» Андрій Прусак, пише - Галицький кореспондент.

За його словами, вартові минулого тижня допомогли чоловіку, якому було погано.

«Встановили, що він був в стані сильного алкогольного сп’яніння та ще й має психічні розлади. Вартові з медиками доставили його в медзаклад», – сказав Прусак.

Також він зазначив, що під час патрулювання біля міського озера трапився конфлікт з чоловіками. Вони були старшого віку і розпивали спиртні напої.

«Вартові зробили їм зауваження і ті відповідно відреагували агресивно. У процесі затримання порушників працівник «Муніципальної варти» отримав тілесні ушкодження», – наголосив Прусак.

На місце події вартові викликали поліцію.

«Також на Привокзальному сквері допомогли священнику, який був із групою дітей. Він залишив без нагляду свої речі і їх вкрали», – зазначив Прусак та додав, що згодом виявилось, що обікрали священника ще в Києві.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Галицький кореспондент