На Івано-Франківщині розшукують шахраїв, які привласнили 10 тисяч гривень

09.07.2019 11:31   Джерело: Місто ІФ
Опубліковано : Патрік Скеля

Шахрай обдурив 80-річну пенсіонерку. Зловмисник діяв за поширеною схемою обману – зателефонував до заявниці, представився працівником поліції і повідомив, що її родич скоїв ДТП та йому потрібна допомога, пише - Місто ІФ.

Читайте також

В Івано-Франківську телефонний шахрай в пенсіонерки виманив 40 тисяч російських рублів
На Прикарпатті поліція затримала двох підозрюваних у вчиненні злочинів
Кримінальне Прикарпаття: Краяни щодня стають жертвами шахраїв (Відео)

6 липня до Калуського відділу поліції звернулася 80-річна потерпіла, інформує сектор комунікації поліції Івано-Франківщини. Жінка повідомила, що близько 9 години до неї зателефонував невідомий, який представився поліцейським. Пройдисвіт повідомив, що син заявниці скоїв ДТП, для того, щоб уникнути кримінальної відповідальності потрібно заплатити 10 тис. гривень. Жінка довго не думаючи, перерахувала через термінал самообслуговування вищевказану суму.

Далі зателефонувала до сина, виявилось: з ним все гаразд.

За фактом шахрайства поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.190 Кримінального Кодексу України. В рамках розслідування проводяться оперативні та розшукові заходи по встановленню та притягненню до відповідальності зловмисника.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Місто ІФ