На Прикарпатті чоловік намагався замінувати сільську раду

03.07.2019 21:33   Джерело: NewFormat
Опубліковано : Патрік Скеля

На Прикарпатті у  Рогатинському  районі , у с. Сарники на «спецлінію 102» ГУ НП в області поступило повідомлення про замінування будівлі сільської ради в с. Сарники.

Читайте також

Мешканці Івано-Франківська натрапили на смертоносну знахідку
Прикарпатця, який п'ять разів повідомляв про замінування можуть відправити до психлікарні

Працівниками ГУ НП в області проведено обстеження вищезазначеної споруди вибухових предметів не виявлено. Факт замінування не підтвердився. На місці події працювала МОГ Рогатинського РВ УДСНС в області, пише - NewFormat.

Досвідчені оперативники швидко встановили особу зловмисника та затримали його. Лиходієм виявився раніше не судимий непрацюючий мешканець с. Сарники, 1979 року народження, який у скоєному поліції зізнався та надав правдиві свідчення, йдеться у повідомленні Поліція Івано-Франківської області.

Чоловік затриманий в рамках статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч.1 Ст.259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху) передбачає позбавлення волі на строк від двох до шести років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: NewFormat