На Франківщині двоє неповнолітніх хлопців вдерлись та обікрали гараж

01.07.2019 23:23   Джерело: Місто ІФ
Опубліковано : Патрік Скеля

Днями у Тисменицькому районному суді Івано-Франківської області відбулось засідання у справі двох неповнолітніх, які вчинили крадіжку.

Читайте також

На Косівщині за день обікрали чотири будинки
На Прикарпатті працівниця ломбарду викрала золото

Інцидент стався в травні 2015 року, пише - Місто ІФ.

На той час, двоє ще неповнолітніх хлопців приїхали в с. Братківці, що в Тисменицькому районі. Знайомий розповів їм, що в селі є будинок в якому постійно ніхто не проживає. Тож хлопці вирішии навідатись до того будинку.

Вони залізли через огорожу та незаконно проникли на територію житлового господарства. Пізніше побачили гараж та із застосуванням фізичної сили відчинили навісний замок і залізли всередину.

В гаражі хлопці викрали майна на понад 6 тисяч гривень.

З приміщення викрали легко сплавні диски марки «HAYES LEMERZ», мод. Gaisil, сірого кольору, в кількості 4 штуки, вартістю 1200 грн. за штуку на суму 4400 грн., автомобільні шини марки «Winter Radial», в кількості 2 штуки, по ціні 600 грн. за штуку на суму 1200 грн., автомагнітолу марки «Clarion» по ціні 435 грн.

В судовому засіданні підсудні свою вину визнали повністю. Також відомо, що юнаки раніше мали судимість.

Тож суд визнав винним хлопців у вчиненні злочину передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України та призначив йому покарання у виді позбавлення волі строком на три роки.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Місто ІФ