Франківців запрошують перевірити себе у виборчих списках

28.06.2019 09:43   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля
З метою підготовки достовірних списків виборців мешканців Івано-Франківська запрошують уточнити свої персональні дані.

Для цього закликають звернутись до відділу ведення Державного реєстру виборців, який знаходиться за адресою: м.Івано-Франківськ, вул. Грушевського, 21, каб. 110 (I поверх), пише - Бліц-Інфо.

Також перевірити внесені до Реєстру дані про себе можна на офіційному веб-сайті Державного реєстру виборців (www.drv.gov.ua.). Для цього потрібно зареєструватися в «Особистому кабінеті виборця» і зробити відповідний запит.

У першу чергу це стосується виборців:
- які змінили прізвище, ім`я чи місце проживання;
- яким у 2015-2019 роках виповнилось 18 років, які голосуватимуть вперше;
- які виявили неточності у своїх персональних даних під час голосування на попередніх виборах;
- які мають інформацію про помилкове включення до списків інших осіб, які не проживають за адресами, вказаними у списках виборців(змінили місце проживання, померли, тощо);
- які перебували на консульському обліку за кордоном та при вибутті в Україну не знялись з консульського обліку в МЗС, відбували покарання в УВП, проходили військову строкову службу.

При собі необхідно мати паспорт громадянина України, а у разі зміни прізвища – документ, що підтверджує ці зміни. Виборець, який не здатний пересуватись самостійно, може уповноважити довірену особу.

Відділ ведення Державного реєстру виборців
виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо