Стало відомо, через що померли мати та дитина у Коломиї

Причина смерті – чадний газ.

27.06.2019 09:37   Джерело: Галицький кореспондент
Опубліковано : Патрік Скеля

У Коломиї поліція виявила у квартирі тіла двох людей: 27-літньої матері та 6-літньої дитини.

Читайте також

Газовики назвали причину загибелі 7 людей в Івано-Франківську
Масове отруєння газом на Прикарпатті: в реанімацію потрапили вісім осіб
Нa Iвaнo-Фрaнкiвщинi знaйшли мeртвими двoх мoлoдих хлoпцiв

Слідів насильства на тілі загиблих і пошкодження вхідних дверей квартири правоохоронці не виявили, інформує поліція області, пише - Галицький кореспондент.

Так, у неділю, 23 червня о 14:50, до поліцейських надійшло повідомлення, що в квартирі, на одній із вулиць Коломиї, виявлено без ознак життя 27-річну жінку та її 6-річну дочку. Поліцейські з’ясували, що ознак насильницької смерті на тілі коломиянок не виявлено, а квартира була зачинена зсередини і слідів пошкоджень на замку також немає.

Оглядаючи квартиру, під час застосування електронного газоаналізатора на факт виявлення чадного газу, встановили показники концентрації, які перевищили норму. Джерел виходу чадного газу з самої квартири загиблих не виявили. Цей факт перевіряється спеціалістами. За фактом загибелі відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 ККУ.

Тривають слідчі дії, призначено низку експертиз. Поліцейські відпрацьовують усі версії.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Галицький кореспондент