Студенти ІФНМУ з Індії підкорили Говерлу (Фото)

19.06.2019 23:19   Джерело: Галицький кореспондент
Опубліковано : Патрік Скеля

Днями група індійських студентів першого курсу факультету підготовки іноземних громадян Івано-Франківського національного медичного університету разом зі своїми кураторами здійснили сходження на найвищу гору України Говерлу, пише - Галицький кореспондент.

Читайте також

Як піднімалися на Говерлу, коли вона ще була на 3 метри нижчою
Прикарпатські рятувальники знесли на ношах молоду туристку, яка травмувалася в районі озера Несамовитого
Небезпечні гори: мешканка Тернополя не дійшла до найвищої вершини України

Ініціатором пригоди стала куратор 59f групи Тетяна Власюк. До групи також приєдналися куратор Уляна Дутчак і голова ради кураторів ІФНМУ Тетяна Князевич-Чорна. Подію приурочили до Дня медичного працівника.

«Метою було показати нашим іноземним студентам природу Прикарпаття, наші мальовничі Карпати, щоб вони змогли побачити більше, ніж тільки Івано-Франківськ, де власне вчаться, — говорить Тетяна Князевич-Чорна. — Студенти були в захваті від походу. Нам було дуже приємно чути, які вони вражені і захоплені красою наших гір».

За словами викладачів університету, студенти під час походу були дуже згуртованими, допомагали один одному. На маршруті вони зустріли дуже втомлених підйомом туристів, підійшли до них, поцікавились самопочуттям, запропонували допомогу. «Дуже важливо, що студенти проявляють командний дух, а ще чуйність і гуманність, — каже Тетяна Князевич-Чорна. — Ці якості є головними для майбутніх медиків, і їхньому вихованню ми приділяємо велику увагу під час навчання».








Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Галицький кореспондент