У Коломиї поліцейські затримали юного продавця марихуани

09.06.2019 11:22   Джерело: Бріз
Опубліковано : Патрік Скеля

Правоохоронці затримали «на гарячому» молодого чоловіка, щойно він отримав гроші за реалізований наркотик.

Читайте також

На Прикарпатті патрульні зупинили обкуреного водія
Франківку, яка продавала наркотики, відправили під домашній арешт
Франківські патрульні зупинили водія, котрий віз у авто наркотики

Працівники управління протидії наркозлочинності ГУНП в Івано-Франківській області спільно з працівниками Коломийського відділу поліції затримали 19-річного підозрюваного при збуті наркотичного засобу «марихуани», пише - Бріз.

На підставі отриманих доказів слідчі затримали правопорушника в порядку ст. 208 КПК України.

За повторність злочину відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 307 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинені повторно, - караються позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна). За такі дії передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Наразі вирішується питання про оголошення йому підозри та про обрання судом міри запобіжного заходу. Додамо, зловмисник вже фігурує у раніше розпочатому кримінальному провадженні за збут наркотичних речовин (ч. 2 ст. 307 ККУ).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бріз