На Івано-Франківщині від вибуху газу постраждала бабуся

02.06.2019 23:35   Джерело: NewFormat
Опубліковано : Патрік Скеля

Стало відомо, що на Івано-Франківщині від вибуху газу постраждала 87-річна бабуся.

Читайте також

На Прикарпатті кожен другий мешканець має заборгованість за газ

Як передає Правда, на ПЗЧ ДПРЧ м. Калуш У ДСНС в області поступило повідомлення про те, що в смт. Войнилів по вул. Стефаника Калуського р-ну, в одноповерховому приватному житловому будинку стався вибух побутового газу. По прибуттю до місця виклику ДПРП смт. Войнилів  було встановлено, що відбувся вибух побутового газу в одноповерховому приватному житловому будинку, без подальшого горіння, пише - NewFormat.

Будівля розміром в плані 10х8м., стіни цегляні перекриття дерев’яне, крита шифером по дерев’яній обрешітці. На місці події відбулося руйнування частини житлового будинку орієнтовно на площі до 40 м.кв. Під час вибуху в будівлі знаходилася 87-річна власниця, яка отримала травми.

Постраждалу до прибуття рятувальних підрозділів виведено з будівлі сусідами на зовні. Причина вибуху газу встановлюється працівниками СОГ поліції та працівниками Калуського УЕГГ.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: NewFormat