Стало відомо, чи готові франківські пляжі до купального сезону

Після затяжної і холодної весни до Івано-Франківська нарешті прийшло довгоочікуване тепло.

30.05.2019 17:28   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля
Франківці відразу ж поспішили до відпочинкових зон, щоб подихати свіжим повітрям і поніжитись на сонечку. А вже незабаром розпочнеться і купальний сезон.

Читайте також

В Івано-Франківській області офіційно функціонує чотири пляжі

Як відпочинково-пляжні зони на Бистрицях пережили травневий паводок, в розмові з кореспонденткою Бліц-Інфо розповів директор департаменту комунальної політики Михайло Смушак.

Як відомо, два роки тому в Івано-Франківську відкрили відпочинкову зону на Бистриці Солотвинській.  А минулоріч облаштували ще три нові зони відпочинку з пляжами: одна навпроти існуючої на Бистриці Солотвинській неподалік від металобази, ще дві на Бистриці Надвірнянській в районі вулиці Хоткевича. Цього, за словами Михайла Смушака є достатньо і нових місць для відпочинку облаштовувати цьогоріч не будуть.

«Відпочинкові зони, які були облаштовані на дамбі Бистриці Солотвинської, дуже добре збереглися. Тут всі елементи в хорошому стані: роздягальні, майданчики, біотуалети, смітники. Те ж саме зі сторони металобази  та вулиці Пасічної. Що стосується Бистриці Надвірнянської, то все, що було облаштовано на дамбі збереглося, а у заплаві річки змило один «грибок». Тож, можна сказати, що всі зони готові до купального сезону. Єдине, що навчені гірким досвідом, цьогоріч ми не будемо завозити пісок, бо його змиває і шкода грошей», - пояснив Смушак.

Також за словами головного комунальника, цього року прибирання відпочинкових зон буде організовано щодня. Цим займеться КП "Благоустрій".


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо