На Франківщині з'ясовують обставни смерті малюка

Поліцейські з’ясовують обставини смерті малюка на Городенківщині.

14.05.2019 19:03   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля
Намагання медиків врятувати життя 1-річному хлопчикові, якого 1 травня з травмами голови доставили до лікувального закладу, виявилися марними – дитина учора померла.

Після отримання повідомлення про смерть малолітнього мешканця одного з сіл Городенківщини у відділенні інтенсивної терапії райлікарні працівники поліції 
розпочали перевірку причин та обставин, за яких малюк зазнав тілесних ушкоджень, інформує прес-служба поліції, пише - Бліц-Інфо.

Як наразі встановлено, дитина травмувалася ще наприкінці квітня. За словами батьків, хлопчик вдарився головою до ліжечка. Утім, до медиків вони звернулися лише за кілька днів, коли стан дитини значно погіршився. У лікарні попередньо було діагностовано тяжкі травми голови. Маленького пацієнта прооперували, але через чотири дні він все ж помер. 

Причину смерті буде встановлено після проведення судово-медичної експертизи. 
Також поліцейським належить встановити, зокрема,чи вдалося б врятувати дитину, якби батьки швидше звернулися за допомого до медиків. У цій сім’ї виховують ще двох діток – чотирирічного хлопчика та дівчинку, якій виповнилося лише 4 місяці. Дотепер ця сім’я в поле зору працівників поліції не потрапляла.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо