91-річний ветеран війни з Калущини перепливає Дністер (Фото)

14.05.2019 08:26   Джерело: Вікна
Опубліковано : Патрік Скеля

Традиційно напередодні свята керівництво Калуського відділу поліції ГУ Нацполіції в Івано-Франківській області відвідує ветеранів Другої світової війни.

Начальник Калуського відділу поліції Василь Маківничук особисто привітав ветеранів війни з нагоди відзначення Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, 75-ою річницею вигнання нацистів з України та Дня пам`яті і примирення, інформує прес-служба відділу, пишуть - Вікна.

Ветерани отримали побажання добра, міцного здоров’я на довгі літа, мирного неба над головою, щастя та злагоди. А також подяку за стійкість і мужність, за те, що пройшовши крізь спалахи вогняних років, зуміли зберегти чистоту душі та помислів.

На знак пошани ветеранам вручили подяки та продуктові набори від Калуського відділу ГУ Нацполіції в Івано-Франківській області.

Як розповів Василь Маківничук, ветеран війни і правоохоронних органів Микола Васильович Садула,1928 року народження, з села Томашівці, в своєму поважному віці піднімає гирю  вагою 32 кг та перепливає Дністер. Відомий тим, що свого часу був кращим дільничним офіцером СССР.




Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Вікна