У львівській квартирі знайшли мертвим прикарпатця

13.05.2019 13:44   Джерело: Вікна
Опубліковано : Патрік Скеля

Тіло жителя Івано-Франківської області було виявлене в помешканні будинку на вулиці Ряшівській.

Читайте також

На Прикарпатті з річки Прут витягнули тіло жінки
В одній з Франківських квартир знайшли труп людини
У Франківську з Бистриці витягнули тіло невідомого чоловіка

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області, пишуть - Вікна.

До поліції 10 травня звернулася львів’янка, яка повідомила, що близько 19.00 через відчинені двері у квартирі сусідки вона побачила тіло невідомого чоловіка без ознак життя.

Виїхавши на місце події, слідчо-оперативна група встановила особу померлого – 58-річного жителя Івано-Франківської області. На його тілі експерти виявили тілесні ушкодження.

Як попередньо з’ясували працівники Залізничного відділу поліції, чоловік із 36-річною власницею квартири та її знайомим, 33-річним львів’янином, напередодні вживали спиртні напої. Між чоловіками виник конфлікт, під час якого молодший заподіяв старшому тілесні ушкодження, після чого вони разом із жінкою пішли з помешкання.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Призначено експертизи. Правоохоронці встановлюють обставини події.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Вікна