В Угринові п’яного робітника в канаві засипало землею, чоловік – у лікарні

11.05.2019 13:33   Джерело: Галка
Опубліковано : Патрік Скеля

популярне


Поблизу Івано-Франківська стався нещасний випадок: чоловіка в 4-метровій канаві засипало землею, пише - Галка з посиланням на Управління з питань цивільного захисту франківської ОДА.

Читайте також

Нещастя на Прикарпатті: під час ремонту газонокосарки загинув 18-річний юнак
Житель Прикарпаття у гаражі впав в оглядову яму і травмувався

10 травня близько 13:30 в селі Угринів на Тисмениччині під час проведення робіт по влаштуванню дощової каналізації ТОВ «Комфорт ІФ», в траншеї глибиною 4 м землею засипало робітника.

Потерпілий – 44-річний житель Івано-Франківська, який працював підсобником.

О 15:20 рятувальники за допомогою шанцевого інструмента й екскаватора відкопали та витягнули потерпілого. Всього до рятувальних робіт було залучено 15 осіб на 3-ох одиницях техніки.

З попереднім діагнозом струс головного мозку, забій грудної клітини, забій поперекового відділу хребта, перелом верхньої кінцівки чоловіка доставили в Обласну клінічну лікарню – стан середньої важкості. Крім того встановлено, що робітник на момент інциденту був у стані алкогольного сп’яніння.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Галка