У Франківську затримали чернівчанина з 26 згортками марихуани

01.05.2019 17:48   Джерело: Місто ІФ
Опубліковано : Патрік Скеля

26 згортків з марихуаною в автомобілі чернівчанина виявили франківські патрульні.

Читайте також

На Прикарпатті патрульні зупинили обкуреного водія
У Франківську затримали наркоманів, один з чоловіків намагався проковтнути марихуану
Мак на городі: прикарпатці продовжують незаконно вирощувати рослини

Про це повідомляє патрульна поліція Івано-Франківщини. Близько третьої години ночі 26 квітня на вулиці Мельника екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль ВАЗ-21099. Пояснивши водію причину зупинки, інспектор попросив його пред’явити для перевірки необхідні документи. Той чемно показав посвідчення водія, та поліцейські зрозуміли: документ належить іншій людині. Чоловік за кермом запевняв, що надає свої документи та навідріз відмовився називати справжні дані, пише - Місто ІФ.

Згодом поліцейські з’ясували, що спілкуються з 29-річним мешканцем міста Чернівці. Свого посвідчення водія чоловік не міг мати – його вилучили чернівецькі патрульні два місяці тому – водій тоді керував нетверезий.

Цього разу чоловік мав ознаки наркотичного сп’яніння. Патрульні вирішили провести поверхневу перевірку автомобіля – водій довго заперечував, та, зрештою погодився. І завчасно додав – автомобіль не його, і що в салоні, він не знає.

На задньому сидінні під курткою патрульні помітили чотири невідомих згортки, тому на місце викликали слідчо-оперативну групу. Під час огляду автомобіля з салону поліцейські вилучили 29 згортків з речовиною рослинного походження. Водій зізнався: у згортках – марихуана.

На порушника патрульні винесли постанову за ст. 126 КУпАП (керування без посвідчення водія) та склали протокол за ст. 130 КУпАП (відмова від проходження огляду на стан наркотичного сп’яніння). Джерело походження наркотиків і всі інші обставини справи тепер встановлюють слідчі. Поліцейські мають аргументовані підстави вважати, що затриманий водій причетний до встановлення так званих вуличних «закладок».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Місто ІФ