На Яремчанщині п’яний тракторист обікрав капличку

21.04.2019 19:27   Джерело: Місто ІФ
Опубліковано : Патрік Скеля

Яремчанський міський суд Івано-Франківської області виніс вирок чоловіку, який викрав чуже майно.

Читайте також

На Косівщині за день обікрали чотири будинки
На Прикарпатті працівниця ломбарду викрала золото

Інцидент стався декілька місяців тому. Нетверезий чоловік приїхав на тракторі для очистки снігу з території готельного комплексу, що в с.Поляниця. Пізніше він проник до церковної дерев’яної каплиці. Коли зрозумів, що нікого немає поряд вирішив обікрасти каплицю, пише - Місто ІФ.

Таємно викрав з приміщення вказаної каплиці верхню частину металевого ящика для церковних пожертв вартістю 2500 гривень з наявними у ньому грошовими коштами в сумі 1400 гривень, а також ікону «Умиленія Пресвятої Богородиці» вартістю 400 гривень, ікону «Пресвятої Трійці» вартістю 400 гривень, ікону «Святого Апостола Андрія Первозванного» вартістю 250 гривень, ікону «Матері Божої Жировицької» вартістю 150 гривень, ікону «Воздвиження Хреста Господнього» вартістю 150 гривень, ікону «Переображення Господнього» вартістю 150 гривень, ікону «Воскресіння Господнього» вартістю 150 гривень та плакат з текстом молитви «Символ Віри» вартістю 50 гривень.

Потім із викраденими речами поїхав на тракторі до території готельного комплексу «Запорізька Січ», де того дня був затриманий працівниками поліції з частиною викрадених зазначених вище речей.

Загалом чоловік викрав з каплиці речей та грошових коштів на загальну суму 5600 гривень.

Допитаний в судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав повністю.

Суд визнав винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.185 КК України та призначив йому покарання у виді штрафу в розмірі 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 1700 гривень.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Місто ІФ