Поліцейські підозрюють п'ятьох прикарпатців у викраденні чоловіка: одного зловмисника затримано

Тривають слідчі дії.

15.04.2019 11:37   Джерело: Типовий Франківськ
Опубліковано : Патрік Скеля

Наступного дня, після вчинення злочину, поліцейські встановили, що до викрадення чоловіка причетні п’ятеро осіб, одного з них затримано, пише - Типовий Франківськ.

Читайте також

На Прикарпатті поліція затримала двох підозрюваних у вчиненні злочинів
Поліція знайшла сина лівійського дипломата, якого викрали в Києві
21-річного прикарпатця, який витягнув чоловіка з машини, щоб вкрасти її, відправили в СІЗО

Поліцейські одразу відреагували: в області було введено в дію план «Перехоплення». За декілька годин, того ж дня, потерпілий громадянин повернувся за місцем проживання з тілесними ушкодженнями. Його було направлено в медзаклад. Лікарі діагностували: закриту травму грудної клітки, множинні рани обличчя та голови і струс головного мозку.

13 квітня поліцейські встановили, що до злочину п’ятеро мешканців Калуського району. 28-річного підозрюваного затримано в порядку ст. 208 КПК України та оголошено про підозру за ч. 2 ст. 146 КК України, вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини, вчинені за попередньою змовою групою осіб, або способом, небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або таке, що супроводжувалося заподіянням йому фізичних страждань, або із застосуванням зброї, або здійснюване протягом тривалого часу, - караються обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк) ККУ.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Типовий Франківськ