На Коломийщині невідомі підпалили автівку депутата (Фото)

30.03.2019 19:36   Джерело: Місто ІФ
Опубліковано : Патрік Скеля

популярне


У п'ятницю, 29 березня, у селі Нижній Вербіж Коломийського району виникла пожежа автомобіля «Volkswagen Caddy».

Читайте також

У Калуші з квартирного полону вивільнили маленьку дитину
На Прикарпатті від удару блискавки загорівся будинок
На Прикарпатті дівчинка впала у водоспад: матір стрибнула за нею

Вогнем знищено автомобіль, пошкоджено двері в гаражі, інформує управління ДСНС в Івано-Франківській області. Попередня причина виникнення пожежі – підпал, пише - Місто ІФ.

Видання «Дзеркало Коломиї» повідомляє про те, що спалили автомобіль начальника Управління освіти Коломийської міськради Любомира Бордуна.

Начальний коломийського відділу поліції повідомив «Дзеркалу Коломиї» , що на місці події працювала слідча оперативна група.

Зі слів потерпілого і зі стверджень поліцейських ми дійсно побачили, що  автомобіль дійсно підпалили. Це видно по тому, що почалося горіння з передньої частини автомобіля,  було чути запах горіння бензину і мастила біля нього. Шукаємо речі, наприклад пляшки з рідиною, якими могли обливати автомобіль або підкласти під капот автомобіля пляшку з певною  рідиною, – розповідає начальник поліції Остап Білейчук.

Поліція розглядає декілька версій підпалу. Однією з основних є така, що випадок пов’язаний з депутатською діяльністю. Порушено кримінальне провадження. Триває досудове розслідування.



Фото: Дзеркало Коломиї.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Місто ІФ