У пенсіонерки з Долинщини шахраї виманили більше 50 тисяч грн

19.03.2019 12:59   Джерело: Репортер
Опубліковано : Патрік Скеля

У понеділок, 4 березня, до поліції звернулася франківчанка, яка розповіла, що її 74–річна мама стала жертвою чергового шахрайства, пише - Репортер.

Читайте також

В Івано-Франківську телефонний шахрай в пенсіонерки виманив 40 тисяч російських рублів
На Прикарпатті поліція затримала двох підозрюваних у вчиненні злочинів
Кримінальне Прикарпаття: Краяни щодня стають жертвами шахраїв (Відео)

Пенсіонерці з Долинщини у минулі вихідні зателефонував невідомий чоловік, який назвався працівником  банку, та повідомив,  що її банківська картка заблокована, пише - прес-служба Нацполіції Прикарпаття.

Аби активізувати картку, аферист поприросив продиктувати всі її реквізити. Невдовзі після цього літня жінка виявила, що з рахунку зникли усі гроші  – понад 50 400 гривень.

Відомості про подію внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 190 Кримінального кодексу України.

Поліція нагадує, що не можна повідомляти номер банківської картки, термін її дії, ПІН-код або CVV2-код, а також паролі, що надходять в SMS. Якщо все ж потерпіли від рук аферистів – одразу телефонуйте 102.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Репортер