Франківка звернулась до екстрасенсів, бо у її будинку живе привид

18.03.2019 19:40   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля
За допомогою до екстрасенсів звернула Анна Вовкович – звичайна молода жінка з Івано-Франківська.

Читайте також

На Франківщині екстрасенси допомагали 24-річному чоловіку, який не спить три роки

У неї велика родина – чоловік і двоє діток, і всі вони живуть в своєму красивому будинку. Анна могла б назвати себе щасливою жінкою, але є одне але. Жінка переконана, що разом з ними в їхньому будинку живе ще привид її батька і намагається її вбити, інформує Бліц-Інфо з посиланням на Еkstrasens.stb.ua.

Анна стверджує, що бачила його тінь – вона навіть думала, що зійшла з розуму. Але страхи дівчини підтвердилися, коли вона переглянула записи з камер спостереження. На записі вона побачила привид, а на другий день їй приснився жах – Анна бачила уві сні себе в труні.

Незабаром жінка потрапила в страшну аварію на сьомому місяці вагітності. Медикам дивом вдалося врятувати жінку і її ненароджену дитину. Але нічні кошмари продовжували переслідувати Анну, а одного разу вона прокинулася від того, що її хтось душить. Перелякана дівчина звернулася до лікарів, але ніяких проблем у неї не виявили. Молода мама впевнена, що привид батька хоче її вбити, адже він і за життя з неї знущався. І навіть після смерті батька, Анна боїться його ще більше.

Тепер Анна звернулася за допомогою до екстрасенсів в надії позбутися від свого страху і примари їхнього будинку. Жінка хоче дізнатися, чому її батько не може знайти спокій і полює на неї. Допомогти зважилися екстрасенси – Хаял Алекперов і Жанна Шулакова.

Випуск дивіться тут Слідство ведуть екстрасенси 2019.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо