Прикарпатець хотів помиритись з братом і серед ночі заліз до нього в квартиру

11.03.2019 11:49   Джерело: Місто ІФ
Опубліковано : Патрік Скеля

Нещодавно в Коломийському міськрайонному суді розглядали справу чоловіка, який вліз в чуже приміщення, пише - Місто ІФ.

Читайте також

Агресивний франківець з ножем напав на чоловіка та пошкодив машини
В Івано-Франківську жінка розбила чоловіку голову молотком
В Івано-Франківську чоловіка посеред вулиці вдарили молотком по голові

Хлопець хотів налагодити родинні стосунки зі своїм братом та його дружиною. Він прийшов до місця проживання брата з родиною в Коломиї. Підійшовши до житлового будинку побачив, що одне вікно балкону квартири, в якій проживає його брат разом із сім’єю, знаходиться в положенні провітрювання. Він знав, що його у квартиру добровільно не впустять, тоді у нього виникла ідея залізти через вікно.

Близько опівночі, по металічній огорожі виліз на другий поверх житлового будинку, відчинив рукою металопластикове вікно та проник у середину квартири. В квартирі був лише неповнолітній хлопець, який злякався та вибіг з квартири.

Зрозумівши, що в квартирі немає брата та його сестри, обвинувачений через вхідні двері вийшов з квартири, зачинив двері на ключ, який взяв в квартирі,  та покинув місце вчинення кримінального правопорушення.

На суді обвинувачений просив суворо не карати та розкаювався.

Суд визнав винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.162 КК України та призначив покарання у виді штрафу в розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 грн. в дохід держави.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Місто ІФ