У середмісті Франківська чоловіки намагались обікрасти автівку

01.03.2019 08:18   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля
Повідомлення про пошкодження автомобіля надійшло до поліції 25 лютого близько 14-ї години.

Читайте також

На Косівщині за день обікрали чотири будинки
На Прикарпатті працівниця ломбарду викрала золото

55-річний власник автомобіля ВАЗ 2104 помітив, як на вулиці Хотинській двоє невідомих намагаються втрапити до салону його авто й викликав поліцію. Спрацювала сигналізація, та це не налякало зухвальців, інформує прес-служба патрульної поліції в області, пише - Бліц-Інфо.

Оперативно відреагувавши на виклик, патрульні «на гарячому» затримали зловмисників. Чоловіки мали при собі викрутки й ключі. А ще - ножиці, якими розколупували замок у дверцятах автомобіля.

37-річний франківець заявив патрульним, що не знає іншого затриманого, якому 34 роки. Чоловіки мали свою версію - одному з них стало зле, і саме тому він навпочіпки сидів біля дверей. А інший ніби просто йшов поруч та випадково зачепив дзеркало, від чого й спрацювала сигналізація.

Згодом до патрульних підійшов ще один чоловік. Він розповів, що раніше вже став очевидцем, як двоє затриманих по вулиці Хотинській кудись бігли, несучи автомобільний акумулятор.

Для з'ясуваня всіх обставин справи на місце викликали слідчо-оперативну групу. Поліцейські мають підстави вважати, що затримані можуть бути причетні й до інших крадіжок з автомобілів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо