У Франківську емоційний любитель більярду зламав кий. Викликали поліцію

Правоохоронці затримали молодика, який пошкодив майно в більярдному клубі.

28.02.2019 19:44   Джерело: Панорама Прикарпаття
Опубліковано : Патрік Скеля

Конфлікт виник через рахунок у 2500 гривень, який чоловік відмовився оплатити за зламаний кий.

Адміністрація закладу викликала поліцію. Наряд реагування поліції охорони прибув на місце виклику, пише - Панорама Прикарпаття.

Як виявилося, стосунки між собою з’ясовували місцеві мешканці, які неодноразово відпочивали в закладі, але через що саме сталася суперечка – наразі невідомо.

Результатом даної події стало пошкодження майна закладу – зламаний більярдний кий, за який відмовились оплатити.

На місце події було викликано наряд патрульної поліції міста Івано-Франківськ. Затриманим виявився місцевий житель, повідомляють в управлінні поліції охорони в Івано-Франківській області.

Він підозрюється у скоєнні злочину передбаченого ч.1 статті 194 Кримінального Кодексу України – умисне знищення або пошкодження чужого майна, що заподіяло шкоду у великих розмірах, – карається штрафом до п`ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Панорама Прикарпаття