Влада знає, що тільки Медведчук здатний повернути мир, тому намагається залякати його

«Опозиційна платформа - За життя» має зрозумілий план і відповідні контакти для врегулювання конфлікту на Донбасі.

15.02.2019 15:38   Джерело: IfNews
Опубліковано : Новини Станіславівщини

«Опозиційна платформа – За життя» має зрозумілий план і відповідні контакти для врегулювання конфлікту на Донбасі. Влада, розуміючи це, намагається залякати Віктора Медведчука і тому організовує всілякі провокації проти людини, яка може принести в Україну мир. Таку заяву зробив народний депутат і глава партії «Опозиційна платформа – За життя» Вадим Рабінович в ефірі авторської програми на телеканалі «112 Україна».

«По-перше, репресії, організовані проти глави політради нашої партії, – це перш за все серйозний удар по Мінським угодам, тому що Віктор Медведчук процитував на з’їзді саме їх. Виходить, що наша країна почала публічно відмовлятися від «Мінська-2», і я хочу, щоб західні колеги звернули на це увагу. По-друге, я згоден з Медведчуком в тому, що подібні нападки – це не що інше, як початок передвиборчих репресій, які розвернуло проти опозиції нинішнє керівництво країни», – заявив народний депутат.

Парламентарій нагадав, що днями з’явилася інформація про замах на Віктора Медведчука – і він подав депутатський запит в усі правоохоронні органи для роз’яснення ситуації. Він підкреслив, що подібні дії влади зможуть позитивно позначитися як на рейтингу самого Медведчука, так і «Опозиційною платформи – За життя».

«Влада «мочить» тих, кого вона боїться і бачить своїм реальним суперником. Звертаюся до всіх наших опонентів: подібними речами ви робите добру справу – піднімаєте рейтинг Віктора Медведчука і партії «Опозиційна платформа – За життя». Спасибі вам! Ви говорите, що вибір зводиться до прізвищ Порошенко і Путін, але це не так! Всі бачать, що на одній чаші терезів є ми – «Опозиційна платформа – За життя», а на іншій – ви – Порошенко, Тимошенко і всі інші! Тобто ми – люди, які хочуть відновити економіку і зупинити війну, і ви – ті, хто бажає продовження війни, балаканини і розкрадання країни!», – підкреслив політик.

За словами глави «Опозиційною платформи – За життя», те, що влада напала на Медведчука, означає, що він свого часу зробив стратегічно правильний вибір, запросивши його до лав своєї партії.

«Я знайшов собі соратника, партнера і друга, якого ви ненавидите й боїтесь. Значить я – великий молодець. Віктор Медведчук правильно сказав: владі не допоможуть репресії. Я підсумую: нас ніхто не залякає, ми переможемо, тому що за нами сила, правда і у нас є щире бажання побудувати успішну країну», – резюмував Вадим Рабінович.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews