У Франківську чоловік намагався вкрасти з готелю домофон

Злодія на місці злочину затримав наряд поліції охорони Івано-Франківської області.

13.02.2019 18:41   Джерело: Курс
Опубліковано : Патрік Скеля

Цими вихідними на пульт централізованого спостереження надійшов сигнал про спрацювання тривожної сигналізації з готелю в Івано-Франківську, пише - Курс.

Персонал закладу скористався тривожною кнопкою, щоб затримати невідомого чоловіка, який намагався викрасти дзвінок виклику з домофону. Адміністратор готелю розповів, що, незважаючи на досить пізній час, почув дивні звуки на вулиці біля вхідних дверей. Після чого вийшов на вулицю, де побачив невідомого, який з допомогою викрутки намагався зняти дзвінок домофону. Чоловік ненайно скористався тривожною кнопкою поліції охорони.

Поліцейські, які прибули на місце події, затримали злочинця. При поверхневому огляді в злодія виявили складаний ніж, три викрутки та запчастини від домофону.

На місце події поліцейські охорони викликали слідчо-оперативну групу Івано-Франківського відділу поліції, яким передали затриманого. Наразі за цим фактом проводиться перевірка.'


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Курс