На Прикарпатті крадуть гроші із скриньок для збору допомоги онкохворим дітям

09.02.2019 21:26   Джерело: Правда
Опубліковано : Патрік Скеля

Прикарпатець Роман Марцінковський, засновник Благодійного Фонду «Долоньки доброти»,  повідомив на своїй сторінці соціальної мережі Фейсбук про випадки крадіжки коштів із скриньок для збору коштів онкохворим дітям, пише - Правда.

Читайте також

100 млн військового збору: цього року прикарпатці сплатили на 22 млн більше

«УВАГА! ВАЖЛИВО!
Доброго усім Здоров’я!
Прохання до всіх, хто бачив, чув чи володіє інформацією про місця знаходження СКРИНЬОК зі збору коштів для Марцінковський Максим, як на фото або подібних (стосується здебільшого Яремчанської міської ради та Надвірнянського району) – прохання повідомити мене за номером 067 945 55 25 (Марцінковський Роман) або залишити коментар чи написати повідомлення.
ДУЖЕ мені прикро, боляче і не цілком зрозуміло, як можна КРАСТИ гроші, які збираються для #ОНКОхворіДіти!!!
За три роки з подібною ситуацією зіткнувся 3-й раз. Перший – це викрадення скриньки в м. Надвірна, 2-й – пошкодження кришки ( випадково чи від падіння вона не ламається) і 3-й вчорашній випадок в м. Яремче – відсутні пломби (явні ознаки зняття кришки, бо отвори для пломб були розташовані не симетрично і вилучена сума значно менша за вилучені кошти з подібних скриньок в подібних місцях і за одинаковий проміжок часу!) Я практично переконаний, що власники закладу навіть і не зрозуміли, що зі скриньки хтось поцупив кошти, розумію, що за усіма відвідувачами та персоналом – не в силі простежити…
Крім того не зрозуміло куди поділися ще пару СКРИНЬОК із Яремчанського регіону…
Хочу наголосити, що УСІ кошти зі скриньок – перераховуються, про що складається письмовий акт із зазначенням суми і 2-х представників, та передаються у Благодійний Фонд «Долоньки доброти» ВИКЛЮЧНО для потреб #ОНКОхворіДіти в Онкогематологічне відділення ІФ ОДКЛ(Івано-Франківська Обласна Дитяча Клінічна Лікарня) !!!
Дякуємо за розуміння, підтримку і постійну допомогу! З повагою, засновник фонду», – йдеться у дописі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Правда