У Калуші молодик під час сварки вдарив ножем знайомого

02.02.2019 16:39   Джерело: Магнолія-ТВ
Опубліковано : Патрік Скеля

До поліції надійшло повідомлення від медиків, що в приймальне відділення лікарні доставили 20-річного калушанина. У хлопця діагностували проникаюче ножове поранення грудної клітки, пише - Магнолія-ТВ.

Читайте також

Агресивний франківець з ножем напав на чоловіка та пошкодив машини
Чоловіку, який нападав з ножем на перехожих у Франківську, загрожує до 12 років в’язниці
П'яний франківець в центрі міста різав шини авто і вдарив перехожого ножем у груди

Після проведеного оперативного втручання загрози життю немає. Виїздом на місце події працівники слідчо-оперативної групи встановили, що до злочину причетний 18-річний знайомий потерпілого. Того вечора вони у компанії розпивали спиртні напої. Між хлопцями виник конфлікт та почалася бійка, у ході якої молодший взяв з кухні ножа і наніс удар потерпілому у спину.

Зловмисника слідчі затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру у вчиненні злочину за ч. 1 ст. 121(Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

За матеріалами ВК ГУНП в Івано-Франківській області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Магнолія-ТВ