На Прикарпатті київська фірма за рекордні терміни повинна збудувати п’ять амбулаторій

31.01.2019 11:32   Джерело: Правда
Опубліковано : Патрік Скеля

На Прикарпатті київське товариство з обмеженою відповідальністю «САНРАЙЗ БІЛДІНГ ГРУП» виграло п’ять тендерів на побудову амбулаторій у різних районах Франківської області, пише - Правда.

Читайте також

На Прикарпатті чоловік сокирою прорубав двері до амбулаторії

Роботи на всіх об’єктах мають бути виконані до 30 квітня 2019 року. Загальна сума робіт на об’єктах складає більше 30 мільйонів гривень. Під час проведення тендерів інші учасники були переважно дискваліфіковані або взагалі не розглядадися.

Зокрема, в селі Середній Березів Косівського району в присілку Царинка мають побудувати амбулаторію групової практики сімейної медицини за 8 077 801,00 гривень.

В селі Маркова Богородчанського району на вулиці Шептицького повинні побудувати амбулаторію монопрактики сімейної медицини за 5 635 009,00 гривень.

В селі Рудники Снятинського району по вулиці Шевченка збудують амбулаторію монопрактики сімейної медицини за 5 696 135,00 гривень.

5 648 203,00 гривень піде на побудову амбулаторії монопрактики сімейної медицини в селі Підмихайля Калуського району.

Амбулаторія монопрактики сімейної медицини в селі Солуків Долинського району обійдеться в 5 806 881,00 гривень.

Довідково: Товариство з обмеженою відповідальністю «САНРАЙЗ БІЛДІНГ ГРУП» зареєстровано в місті Київ, на вулиці Межигірській, будинок 87-А. Керівником є Коломеєць Євген Володимирович. Розмір статутного капіталу складає всього 1147 гривень. В компанії зареєстровано аж 17 видів діяльності. За 5 років 11 місяців 14 днів наявної звітності змінилися 3 керівники у середньому кожні 1 рік 11 місяців 25 днів.

На Івано-Франківщині процес будівництва сільських амбулаторій набирає обертів. На цей момент місцева влада займається підготовчою роботою у селі Пнів Надвірнянського району. Зараз посадовці працюють над відведенням земельної ділянки для будівництва та розробляється проектно-кошторисна документація.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Правда