Прикарпатські школярі знімають реаліті-шоу про своє життя (Відео)

28.01.2019 17:34   Джерело: Місто ІФ
Опубліковано : Патрік Скеля

Методистка і вчителька англійської мови Галина Пірін з Франківщини минулого року увійшла до ТОП-50 вчителів за версією «Global Teacher Prize Ukraine» і розпочала новий проект «Історії реальних учнів», пише - Місто ІФ.

Читайте також

Відомий шоумен майже за 60 мільйонів хоче зняти «Гуцульський вестерн»
Франківськ.10 років різниці: відеопорівняння, як змінилося місто за 10 років (Відео)

За концепцією проекту, учні 17-ти шкіл мають зняти цілісне шкільне реаліті. Для того, щоб переможці отримали призи, авторка подала свій проект на краудфандингову платформу GoF, повідомляє Нова Українська Школа.

Галина Пірін розповідає, що серіал планують завершити до травня. Вчителька запустила проект на краудфандінговій платформі GoF щоб роздобути кошти для призу переможцю.

Більшість учнів працюють над проектом самостійно, але деяким допомагають батьки. Так, один з батьків навіть знайшов для зйомок дрон, ділиться вчителька.

Історії учнів зі стартового ролика – справжні. А от завдання учнів – розвинути історії цих персонажів. З допомогою сторітелінгу учні намагаються показати, як вони бачать долі головних героїв. Але як будуть розвиватися події далі – нікому невідомо.

Для Галини Пірін цей проект не перший. Раніше їй вдалося зняти соціальну рекламу іноземною мовою. Після другого подібного проекту Пірін потрапила в список ТОП-50 вчителів.

Жінка каже, що вибирає саме медійні проекти, тому що вважає, що в сучасному світі школярі часто страждають від нестачі спілкування. Вона з гордістю ділиться історією про хлопчика, з яким було дуже важко розмовляти. Галина стверджує, що після зйомок дитині вдається вільно спілкуватися не тільки рідною, але й іноземною мовою.

Головна мета проекту – подолати психологічний бар’єр спілкування перед камерою, об’єднуватися заради спільної мети і навчитися монтувати, та знімати відео. Журі буде складатися з найкращих вчителів та акторів України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Місто ІФ