Немає грошей, то йди пішки: в Коломиї школярку вигнали з автобуса

25.01.2019 21:38   Джерело: Місто ІФ
Опубліковано : Патрік Скеля

У Коломиї водій автобуса висадив школярку в темну пору доби через те, що дівчинка не мала грошей заплатити за проїзд, пише - Місто ІФ.

Інцидент стався 22 січня, близько 17 години вечора. Водій відмовився везти 11-річну школярку через те, що в неї було замало грошей. Дівчинка мала при собі лише одну гривню.

Шановні коломияни, гості міста та транспортне управління нашого чудового міста Коломия.
Хочу висловити величезну подяку та пропоную виписати премію водію маршрутки №3 за сумлінне виконання його професійних обов’язків, в перекір людським якостям.
За те, що моя 11-річна сестра сіла до Вас у маршрутку (в темну та холодну пору року) на зупинці біля ЗОШ №1 і за те, що ви її висадили біля ЗОШ №8, аргументуючи тим що не будете оплачувати за неї проїзд.
Хочу побажати щоб ваші дітки чи внуки ніколи не губили грошей і не добирались додому 1,5 години, з одного кінця міста в другий, в мороз та снігопад, – коментує поводження водія обурена сестра дівчинки.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Місто ІФ