На Прикарпатті чоловік викрадав пожертви з церковної каплички

15.01.2019 19:20   Джерело: WestNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Поліцейські охорони оперативно відреагували на дзвінок про допомогу, який поступив від працівників обласної клінічної лікарні.

Читайте також

На Косівщині за день обікрали чотири будинки
На Прикарпатті працівниця ломбарду викрала золото

Люди повідомили про невідомого чоловіка, який хотів обікрасти капличку. Одна з працівниць вчасно помітила протиправні дії і це дало змогу затримати зловмисника на місці злочину, інформує WestNews з посиланням на Управління поліції охорони в Івано-Франківській області.

Зловмисником, виявився 37-річний місцевий житель.  Близько першої години дня, чоловік намагався викрасти пожертви з церковної каплички, але був помічений медперсоналом лікарні, які його зачинили у капличці до приїзду правоохоронців. Зі слів, персоналу дана особа уже неодноразово підпадала під підозру, але вина не була доказана.  Підозрювану особу було затримано, а на місце злочину викликано слідчо-оперативну групу Івано-Франківського міського відділу поліції для передачі їм даного громадянина та винесення відповідного рішення.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews