На Прикарпатті взяли під варту грузинів, які пограбували на світлофорі автомобіль

29.12.2018 11:38   Джерело: Фіртка
Опубліковано : Патрік Скеля

Як повідомляла Фіртка, у прикарпатки з автомобіля поцупили сумку з документами. Зловмисники відчинили двері авто, коли та зупинилася на світлофорі.

Читайте також

На Косівщині за день обікрали чотири будинки
На Прикарпатті працівниця ломбарду викрала золото

Калуською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, відкритому за фактами грабежів із автомобілів у місті Калуші, інформує - Фіртка з посиланням на обласну прокуратуру.

Встановлено, що двоє громадян Грузії, попередньо домовившись між собою, скориставшись тим, що водії зупиняють автомобілі перед перехрестям вулиць Винниченка-Дзвонарська-Л.Українки-Сівецька в місті Калуші на червоний колір світлофора, та тим, що двері транспортних засобів не зачинені, умисно, відкрито викрадали майно потерпілих, після чого з місця вчинення кримінальних правопорушень втікали.

На даний час зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2, ч. 3 ст. 186 («Грабіж») КК України, та обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Фіртка