На Прикарпатті чоловік забив до смерті колишню дружину

24.12.2018 16:32   Джерело: Фіртка
Опубліковано : Патрік Скеля

Правоохоронці встановили, що до трагедії призвело непорозуміння між родичами. Під час побутової суперечки чоловік накинувся на жінку з кулаками. Від отриманих травм потерпіла померла.

У неділю, 23 грудня, до Рожнятівського відділення поліції надійшло повідомлення, що в одному із сіл району, в будинку, знайдено мертву жінку, пише - Фіртка з посиланням на пре-службу обласної поліції.

На місце події одразу виїхали працівники слідчо-оперативні групи, котрі виявили тіло 40-річної колишньої дружини господаря будинку. Тіло було з тілесними ушкодженнями, які вказували на явні ознаки насильницької смерті.

«В ході проведення першочергових слідчих дій, правоохоронці з’ясували, що того вечора між 47-річним власником помешкання та померлою виникла суперечка. Під час конфлікту чоловік наніс жінці численних ударів по голові та тулубі. Отримані травми виявилися несумісними з життям. Слідчі затримали зловмисника в порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання про оголошення злочинцю підозри та обрання йому запобіжного заходу», - повідомили правоохоронці.

Поліцейські розпочали кримінальне провадження, передбачене ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

За скоєне чоловікові загрожує до десяти років позбавлення волі. Проводяться першочергові слідчі дії.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Фіртка