На парковці побили прикарпатця та вкрали автомобіль (Фото)

21.12.2018 12:34   Джерело: PRESS-Центр
Опубліковано : Патрік Скеля

19 грудня, близько 20-ї години, на парковці торгового центру в одному з селищ Калуського району сталася прикра подія. Там чоловік разом з трьома товаришами побив свого 32-річного знайомого і забрав його автомобіль «Audi A4», пише - PRESS-Центр.

Читайте також

На Косівщині за день обікрали чотири будинки

Матір постраждалого звернулася до поліції. Правоохоронці знайшли зловмисника. Вони з'ясували, щов той день потерпілим і зловмисником виникла суперечка. Далі чоловік вдарив власника машини в обличчя, забрав ключі і поїхав.

Поліцейським зловмисник пояснив, що власник автомобіля заборгував йому чимало грошей. Їх не хотів повертати. Через те, чоловік забрав машину і нібито хотів повернути її на наступний день.

Поліцейськими опитано зловмисника, автомобіль поміщено на майданчик тимчасового тримання. Наразі правоохоронці збирають докази, аби оголосити чоловіку підозру за ч. 2 ст. 289 ККУ.

Тривають слідчі дії. Про нанесення тілесних ушкоджень заява від потерпілого не надходила.

Про це повідомили у секторі комунікації поліції у Івано-Франківській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: PRESS-Центр